BURSA / YILDIRIM - Mümin Gençoğlu 1 İlkokulu

Başarılarımız ve Etkinliklerimiz

Ara

Yıldırım İlçe Milli Eğitim  Müdürlüğünün  organizasyonluğunda 4 farklı dalda  düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında  Mangala oyununda öğrencimiz Yağmur Yadigar Bedel ilçe 2.si olarak madalyasını    İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa SEVİNÇ in elinden aldı . Egulibrio'da Nisa Taban 4.,Qbitz'te Vusal Şahmuradov 6.,Reversi'de Rabia Mehlika Keskin 6. olarak okulumuzu başarı ile temsil etmişlerdir.  Öğrencilerimizi Turnuvaya hazırlayan Bülent ve Mücahit  öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Dört gün sürecek olan Bilim Şenliğinde biz de Mehmet Masum AKGÜN Hocamizin yapmış olduğu "Kodlamatik" projesiyle standımızda yerimizi aldık.

Ara

2020-2021 eğitim öğretim yılı eTwinning Okul Etiketi sürecinde  Bursa'da eTwinning Okulu Etiketi kapsamında başvuru yapan 83 okuldan biri olarak etiket almaya hak kazandık.