BURSA / YILDIRIM - Mümin Gençoğlu 1 İlkokulu

EROL ÜSTÜN - Okul Müdürü

01/04/1979 Tarihinde Bursa Orhaneli Göynükbelen Beldesinde doğdu.İlk ve Orta öğrenimini burada gördü.Lise öğrenimini Cem Sultan Lisesinde tamamladı.Üniversite olarak Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliğini bitirdi.İlk görev yeri Ağrı İli Hamur İlçesi Kaçmaz Köyünde yaptı.Hamur İlçesinde öğretmenlik ve idarecilik yaptı.2005 Yılında Müdür Yardımcılığı sınavına girerek kazandı.Ağrı Taşlıçay İlçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığı ve Müdür Vekilliği yaptı.Bursa Büyükorhan Kınık Beldesi Kınık İlköğretim Okuluna illerarası tayinle atandı.Kınık İlköğretim Okulunda Müdür yardımcılığı görevinde bulundu.Fertur İlköğretim okulunda sınıf öğretmenliği yaptı.Tekrar Sınava girerek Müdür Yardımcısı olarak Sadi Etkeser İlköğretim Okuluna atandı.Burada 2 Yıl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.Mithatpaşa İlkokuluna Sınava dayalı olarak 07/03/2012 tarihinde Müdür Yardımcısı olarak atandı.Burda 2 Yıl görev yaptı.Namazgah Gıyasettin Bingöl İlkokulunda  okul müdürü olarak 08/12/2014 -31/07/2023 tarihileri aralığında görev yaptı.01/08/2023 tarihinden itibaren okulumuzda görevine başladı. Halen bu görevi sürdürmektedir.Evli ve bir çocuk babasıdır.